Антицелулитни процедури крака и седалище

Антицелулитни процедури крака и седалище

Антицелулитни процедури крака и седалище

Антицелулитни процедури крака и седалище BELL ACTION DUO

BELL ACTION DUO е испански иновативен уред последно поколение за редуциране на целулита,намалява обема на мастните клетки,освобождаване от задържани течности и стягане на провисналата кожа. Създаден през 2019 година от Бернат Домен.Напълно безвреден е .Работи на базата на физеоактивен масаж с вибрация в дълбочина и инфрачервена светлина.Без ввредни радиочистоти или електромагнитни вълни.Лечението с машината Bell Action Duo увеличава притока на кръв,подобрява тъканния метаболизъм,стимулира лимфната система,повишава съдовия тонус и масажира мускулатурат. Оказва благотворно действие върху целия организъм.
Процедурата е приятна с продължетелност от 45 до 90 минуте ,спряма желанието на клиента.Третираме цялото тяло за постигане на максимален ефект,като отделяме най-много време за проблемните зони,според нуждите на клиента.Възможно е при първите процедури да изпитвате дискомфорт и да се появят синини,докато се разбият нй-големите сраствания от мазнини.Първите четири процедури се извършват интензивно по 2 пъти седмично.Останалите процедури се извършват веднъж седмично.Ние ще ви посъветваме от колко процедури се нуждаете.
Какво ще спечелите от тази процедура:
1.Разбиване на мастните струпвания,които се усещат при допир на кожата.
2.Намаляване на затлъстяването в коремната област и видима промяна във ввизията на корем,кръст,паласки.
3.Редуциране на целулита.
4.Освобождаване на задържани течности и токсини в тялото
5.Стягане и повдигане на провисналата кожа
6.Намаляване на 1 размер дрехи,при клиенти с по-големи мастни натрупвания в областа на краката,дупето и ханша.
7. По- добра визия на вашето тяло.
8.Лимфодренаж на цялото тяло.

Необходимият брой процедури зависи от мастните натрупвания на клиента. Обикновено препоръчваме 6,10 или 20 процедури,като най-често започваме с 6 процедури,след което на базата на постигнатите резултати ,решаваме дали да продължим.Ние водим архив от снимки на всеки клиент от типа ,,преди,, и ,, след,, ,като по този начин показваме видимите резултати при всеки един.
Важно е да отбележим ,че прилагането на процедурите не води до намаляване на теглото,освен в случеите в които тези процедури са съпроводени с тренировки и режим.Тогава резултатите са финоменални.