Лазерна епилация мъже град София

Лазерна епилация мъже град София

Студио за красота Taormina град София

Ние сме малко бутиково студио, разположено в сърцето на Цариградски комплекс. Имаме възможността да предлагаме услуги с чисто нови уреди, с перфектна профилактика и ефективност на работа. Имаме договорни отношения с една от най-модерните компании за уреди в Европа и се радваме на развитие всеки ден, благодарение на големия арсенал от доволни клиенти. Изключително сме горди с нашите високотехнологични уреди. Отличавайки се с иновативната испанска марка SAPPHIRE, ние успешно доказахме методите за ефикасна и безболезнена Диодна лазерна епилация, както и удивителни резултати в борбата с целулита и бръчките по лицето. За нас е важно всички клиенти да бъдат отлично обслужени и доволни. Предоставяме процедури с най-добрите уреди на пазара. Предоставяме услуги, в които гарантираме перфектно качество и познаване в дълбина процеса.

Лазерна епилация мъже град София

Кола-маска, самобръсначка, кремове и епилатори – пробвали сте всичко това, нали? И след всяка от тези процедури скоро отново се сблъсквате с нежеланото окосмяване.Ако е така, лазерната епилация е решението за вас, защото тя превъзхожда значително стандартните методи. В сравнение с кола-маската, лазерната епилация е свързана с по-малко дискомфорт, а нежеланите странични ефекти са значително по-малко, отколкото при обезкосмяването със самобръсначка. Освен това лазерната епилация крие много по-малко рискове за кожата от другите методи за обезкосмяване, а това я прави категоричен фаворит в грижата за кожата.

Лазерната епилация за мъже и жени, ви осигурява, безболезнено обезкосмяване,дълготрайно гладка и нежна кожа,липса на алергични реакции, намалена стимулация на растежа на космите,премахват се т.нар. „обърнати косми”, подобрява се състоянието при проблеми с фоликула, пъпки и т.н

Лазерната епилация е тип обезкосмяване, което, както името показва, използва лазер за отстраняване на космите. С този метод се постигат перманентни резултати. За разлика от останалите начини на премахване на нежеланото окосмяване по лицето и тялото, процедурите с лазер имат траен и необратим ефект.

Търсите ли по-добро решение за премахване на нежеланите косми? Предлагаме безопасна, комфортна, ефективна и трайна лазерна епилация. Всъщност това е всичко, което ние правим.

Лазерна епилация гр. София от студио за красота Taormina

Имате нужда от лазерна епилация, антицелулитни процедури, процедури за лице, но имате въпроси?

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

или

ЗАПАЗЕТЕ ЧАС


Процедурите се извършват с

Лазерът Sapphire – LS 1200 е произведен в Испания и работи с 15/30/100/400 милисекунди, т.е. Машината е подходяща за всеки тип кожа – от най – бяла, до най – тъмна за безупречна лазерна епилация.

Това е изключително ново поколение лазер, тъй като в предходните години лазерите не бяха подходящи за всички хора. Най – важният компонент на Sapphire LS 1200 е единственият по рода си пистолет с ледена глава, която се изстудява до -10 градуса!

Пистолетът се охлажда, и по такъв начин обезболява и намаля дискомфорта до минимум, за да може да бъде приятно и поносимо за клиента.
Резултатът се вижда още от първата процедура. Забелязва се забавяне на растежът на космите и тяхното разреждане.

Машината Sapphire LS – 1200 работи с високи скоростни от 1 HZ ( 1 импулс в секунда) до 15 HZ ( 15 импулса в секунда). Притежава още по-добър и мощен режим Short Sweep, чрез който завършваме края на цикъла на лазерната епилация. С тази програма третираме кожи, които вече са почти обезкосмени или са с тънък косъм.
Програма, с която  казваме официално „СБОГОМ“ на космите.

С нашата лазерна епилация предоставяме много добър резултат. Специалистът прави диагностика на Вашата кожа и след това ръчно настройва параметрите на уреда. Те са строго индивидуални и се базират на усещането за болка или парене при клиента. Лазерният специалист и клиентът осъществяват непрекъснат контакт по време на процедура с цел да се прецизира максималната мощност, на която може да се работи в конкретната зона.

Като заключение, от екипът на Таормина студио бихме искали да ви успокоим, че лазерната епилация е безвредна. Процедурата съществува повече от две десетилетия и до момента не е регистриран опасен случай, който да застрашава или уврежда по някакъв начин нашият живот!
Импулси на машината са много късни и нямат никакъв допир, до който и да е орган на човешкото тяло.

Безопасно е, полезно е, разрешава проблемите с “ягодовата” кожа и получавате така дълго мечтаната гладка кожа!

Топ услуги

Studio Taormina

Цени

Studio Taormina