SAPPHIRE LS – 1200, Най – добрият лазер за безупречна лазерна епилация

SAPPHIRE LS - 1200, Най - добрият лазер за безупречна лазерна епилация

Лазерът Sapphire – LS 1200 е произведен в Испания и работи с 15/30/100/400 милисекунди, т.е. Машината е подходяща за всеки тип кожа – от най – бяла, до най – тъмна за безупречна лазерна епилация.

Това е изключително ново поколение лазер, тъй като в предходните години лазерите не бяха подходящи за всички хора. Най – важният компонент на Sapphire LS 1200 е единственият по рода си пистолет с ледена глава, която се изстудява до -10 градуса!

Пистолетът се охлажда, и по такъв начин обезболява и намаля дискомфорта до минимум, за да може да бъде приятно и поносимо за клиента.
Резултатът се вижда още от първата процедура. Забелязва се забавяне на растежът на космите и тяхното разреждане.

Машината Sapphire LS – 1200 работи с високи скоростни от 1 HZ ( 1 импулс в секунда) до 15 HZ ( 15 импулса в секунда). Притежава още по-добър и мощен режим Short Sweep, чрез който завършваме края на цикъла на лазерната епилация. С тази програма третираме кожи, които вече са почти обезкосмени или са с тънък косъм.
Програма, с която  казваме официално „СБОГОМ“ на космите.

С нашата лазерна епилация предоставяме много добър резултат. Специалистът прави диагностика на Вашата кожа и след това ръчно настройва параметрите на уреда. Те са строго индивидуални и се базират на усещането за болка или парене при клиента. Лазерният специалист и клиентът осъществяват непрекъснат контакт по време на процедура с цел да се прецизира максималната мощност, на която може да се работи в конкретната зона.

Като заключение, от екипът на Таормина студио бихме искали да ви успокоим, че лазерната епилация е безвредна. Процедурата съществува повече от две десетилетия и до момента не е регистриран опасен случай, който да застрашава или уврежда по някакъв начин нашият живот!
Импулси на машината са много късни и нямат никакъв допир, до който и да е орган на човешкото тяло.

Безопасно е, полезно е, разрешава проблемите с “ягодовата” кожа и получавате така дълго мечтаната гладка кожа!

Ние работим с SAPPHIRE LS – 1200, Най – добрият лазер за безупречна лазерна епилация запищете си час при нас на нах добра цена