НАй добрата лазерна епилация в гр. София-Таормина студио

Rated 5,0 out of 5
13.02.2023

От много време искам да споделя прекрасното преживяване в „Taormina Studio“. Започнах да посещавам студиото в края на 2021. Тогава започнах да правя само крака като след третата процедура косъмчетата буквално изчезнаха и имаше тук там по някое от тези супер светли и тънки. След това паралелно запознах да правя и ръце, подмишници, интим, китки и ходила, Това което забелязвам, е че не всики зони се повлияват еднакво но въпреки това резултата е очевиден. В карайна сметка на почти всички зони са без косми с малки изключения, но пред полагам до шеста процедура ще бъде изчистено. Преди да започна съм чувала че процедурите са болезнени и неприятни, но когато започнах се оказа съвсем различно. По време на процедура се усеща хладния пистолет и от време на време леко боцкане. Бях силно впечатлена на първа процедура на подмишници космите буквално изхвърчаха с корените. Служителките, които ме обслужват винаги са много мили и любезни. Специално искам да благодаря и на Лидия Полухина за идивидуалния подход и разбиране при нашата комуникация. Горещо и силно препоръчвам!!!

Илияна Маринова

ТАОРМИНА СТУДИО

Rated 5,0 out of 5
13.02.2023

Страхотно обслужване и хигиена. Направихме няколко зони и след две седмици има осезаем ефект. Косъмчетата просто изпаднаха. Хиляди благодарности вече си запазих и следващи часове!

Виолета Стефанова

No Title

Rated 5,0 out of 5
23.03.2022

Мястото е страхотно – чисто и уютно. Доволна съм от всички процедури, от които съм се възползвала – лазер и антицелулитен масаж. Момичето е невероятно – мила, внимателна и отзивчива. С удоволствие ходя там. Препоръчвам с две ръце!

Красимира

Taormina Studio

Rated 5,0 out of 5
20.12.2021

Много съм доволна от антицелулитните процедури. Сантиметрите намаляха значително. Горещо препоръчвам 🔥

Надя Иванова

Taormina Studio

Rated 5,0 out of 5
24.11.2021

Имам страхотни резултати от лазерната епилация! След първата процедура изчезнаха половината от космите ми. Направих трета процедура и очаквам да видя резултатите от нея. Момичетата са много мили и внимателни!

Любов Христова

Оставете отзив