Лазерна епилация жени град София

Лазерна епилация жени град София

Студио за красота Taormina град София

Ние сме малко бутиково студио, разположено в сърцето на Цариградски комплекс. Имаме възможността да предлагаме услуги с чисто нови уреди, с перфектна профилактика и ефективност на работа.

Имаме договорни отношения с една от най-модерните компании за уреди в Европа и се радваме на развитие всеки ден, благодарение на големия арсенал от доволни клиенти. Изключително сме горди с нашите високотехнологични уреди.

Отличавайки се с иновативната испанска марка SAPPHIRE, ние успешно доказахме методите за ефикасна и безболезнена Диодна лазерна епилация, както и удивителни резултати в борбата с целулита и бръчките по лицето. За нас е важно всички клиенти да бъдат отлично обслужени и доволни.

Предоставяме процедури с най-добрите уреди на пазара. Предоставяме услуги, в които гарантираме перфектно качество и познаване в дълбина процеса.

Лазерна епилация жени град София

Кола-маска, самобръсначка, кремове и епилатори – пробвали сте всичко това, нали? И след всяка от тези процедури скоро отново се сблъсквате с нежеланото окосмяване.Ако е така, лазерната епилация е решението за вас, защото тя превъзхожда значително стандартните методи.

В сравнение с кола-маската, лазерната епилация е свързана с по-малко дискомфорт, а нежеланите странични ефекти са значително по-малко, отколкото при обезкосмяването със самобръсначка.

Освен това лазерната епилация крие много по-малко рискове за кожата от другите методи за обезкосмяване, а това я прави категоричен фаворит в грижата за кожата.

Лазерната епилация за мъже и жени, ви осигурява, безболезнено обезкосмяване,дълготрайно гладка и нежна кожа,липса на алергични реакции, намалена стимулация на растежа на космите,премахват се т.нар. „обърнати косми”, подобрява се състоянието при проблеми с фоликула, пъпки и т.н

Лазерната епилация е тип обезкосмяване, което, както името показва, използва лазер за отстраняване на космите. С този метод се постигат перманентни резултати. За разлика от останалите начини на премахване на нежеланото окосмяване по лицето и тялото, процедурите с лазер имат траен и необратим ефект.

Търсите ли по-добро решение за премахване на нежеланите косми? Предлагаме безопасна, комфортна, ефективна и трайна лазерна епилация. Всъщност това е всичко, което ние правим.

Лазерна епилация гр. София от студио за красота Taormina

Имате нужда от лазерна епилация, антицелулитни процедури, процедури за лице, но имате въпроси?

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

или

ЗАПАЗЕТЕ ЧАС


Процедурите се извършват с:

Лазерът Sapphire – LS 1200 е произведен в Испания и работи с 15/30/100/400 милисекунди, т.е. Машината е подходяща за всеки тип кожа – от най – бяла, до най – тъмна за безупречна лазерна епилация.

Това е изключително ново поколение лазер, тъй като в предходните години лазерите не бяха подходящи за всички хора. Най – важният компонент на Sapphire LS 1200 е единственият по рода си пистолет с ледена глава, която се изстудява до -10 градуса!

Пистолетът се охлажда, и по такъв начин обезболява и намаля дискомфорта до минимум, за да може да бъде приятно и поносимо за клиента.
Резултатът се вижда още от първата процедура. Забелязва се забавяне на растежът на космите и тяхното разреждане.

Машината Sapphire LS – 1200 работи с високи скоростни от 1 HZ ( 1 импулс в секунда) до 15 HZ ( 15 импулса в секунда). Притежава още по-добър и мощен режим Short Sweep, чрез който завършваме края на цикъла на лазерната епилация. С тази програма третираме кожи, които вече са почти обезкосмени или са с тънък косъм.
Програма, с която  казваме официално „СБОГОМ“ на космите.

С нашата лазерна епилация предоставяме много добър резултат. Специалистът прави диагностика на Вашата кожа и след това ръчно настройва параметрите на уреда. Те са строго индивидуални и се базират на усещането за болка или парене при клиента. Лазерният специалист и клиентът осъществяват непрекъснат контакт по време на процедура с цел да се прецизира максималната мощност, на която може да се работи в конкретната зона.

Като заключение, от екипът на Таормина студио бихме искали да ви успокоим, че лазерната епилация е безвредна. Процедурата съществува повече от две десетилетия и до момента не е регистриран опасен случай, който да застрашава или уврежда по някакъв начин нашият живот!
Импулси на машината са много късни и нямат никакъв допир, до който и да е орган на човешкото тяло.

Безопасно е, полезно е, разрешава проблемите с “ягодовата” кожа и получавате така дълго мечтаната гладка кожа!


 • Какво е лазерна епилация?

 • Очакван ефект?

 • Брой процедури?

Методът на лазерната епилация използва светлина за унищожаване на космите, като светлината се абсорбира от тях и техните основи, превръщайки се в топлинна енергия и ги унищожава, без да поврежда околната кожа.

Основните предимства на лазерната епилация включват:

 1. Траен ефект след завършване на курса на епилацията:

  Лазерната епилация действа върху космите в тяхната активна фаза на растеж, която се нарича анагенна фаза. Това е периодът, когато космите са най-податливи към лазерната енергия. Понеже космите в анагенна фаза са тези, които са най-вероятно да бъдат унищожени, няколко последователни процедури са необходими, за да се обработят всички косми в тази фаза. След като курсът от процедури бъде завършен, космите, които са били унищожени, обикновено не се възстановяват, осигурявайки траен ефект.

 

 1. Липса на дразнене, алергични реакции или инфекциозни фоликулити:

  При лазерната епилация не се използват остри предмети като бръсначи или восък, което значително намалява риска от наранявания на кожата или инфекции. Също така, множествените процедури могат да доведат до постепенно изчезване на космите и растежа им, което минимизира риска от инфекциозни фоликулити.

 

 1. Бързо и ефективно въздействие върху възпалителни процеси:

  Лазерната енергия може да проникне дълбоко в кожата, където тя може да ускори процеса на възстановяване и да намали възпалителните реакции. Това прави лазерната епилация ефективна не само за премахване на космите, но и за подобряване на кожното състояние като цяло.

 

 1. Предотвратява обратната реакция на кожата, като спира стимулирането на растежа на космите:

  След като космите се унищожат от лазерната епилация, тяхната способност да растат отново може да бъде значително намалена. Това води до по-редък и по-слаб растеж на космите след завършването на курса от процедури.

 

 1. Не предизвиква странични реакции на кожата в обработваната зона:

  Лазерната епилация е много прецизна и контролирана процедура, която рядко предизвиква странични ефекти като раздразнение или увреждане на кожата. Това я прави подходяща за хора с чувствителна кожа или с нисък праг на търпимост към болка.

 

Процедурата е подходяща за мъже и жени с всякакъв тип кожа, а всички зони на тялото могат да бъдат третирани без ограничения.

Броят на процедурите е индивидуален и зависи от фактори като структурата на косъма, възрастта и хормоналния фон. Обикновено се извършват около 7 процедури за тяло и около 10 за лице, а добрият козметичен ефект може да продължи от няколко месеца до няколко години при стабилен хормонален фон.

Интервалът между процедурите е от три до пет седмици, а продължителността на самата процедура варира в зависимост от обработваната зона.

След процедурата може да се появи леко зачервяване, което обаче изчезва в рамките на няколко минути. Не се препоръчва използването на допълнителни кремове или продукти след процедурата, като се отбелязва, че не се уврежда епидермалния слой на кожата.


ЦЕНИ
лазерна епилация

ЖЕНИ

МЪЖЕ

Горна устна / брадичка 30 лв.
Скули / бакенбарди 30 лв. 30 лв.
цяло лице 75 лв. 100 лв.
оформяне на брада / врат 50 лв. 50 лв.
Подмишници 50 лв. 50 лв.
цели ръце 120 лв. 180 лв.
½ ръце 80 лв. 100 лв.
китки / пръсти / ходила 30 лв. 30 лв.
гърди 80 лв. 120 лв.
коремна линия 50 лв. 60 лв.
пълен интим 90 лв.
бикини интим 60 лв.
седалище 80 лв. 100 лв.
Гръб 100 лв. 190 лв.
цели крака 260 лв. 300 лв.
подбедрици / бедра 160 лв. 180 лв.
Топ услуги

Studio Taormina

Цени

Studio Taormina