Антицелулитни процедури град София

Антицелулитни процедури град София

Антицелулитни процедури град София BELL ACTION DUO

BELL ACTION DUO е испански иновативен уред последно поколение за редуциране на целулита,намалява обема на мастните клетки,освобождаване от задържани течности и стягане на провисналата кожа. Създаден през 2019 година от Бернат Домен.Напълно безвреден е .Работи на базата на физеоактивен масаж с вибрация в дълбочина и инфрачервена светлина.Без ввредни радиочистоти или електромагнитни вълни.Лечението с машината Bell Action Duo увеличава притока на кръв,подобрява тъканния метаболизъм,стимулира лимфната система,повишава съдовия тонус и масажира мускулатурат. Оказва благотворно действие върху целия организъм.
Процедурата е приятна с продължетелност от 45 до 90 минуте ,спряма желанието на клиента.Третираме цялото тяло за постигане на максимален ефект,като отделяме най-много време за проблемните зони,според нуждите на клиента.Възможно е при първите процедури да изпитвате дискомфорт и да се появят синини,докато се разбият нй-големите сраствания от мазнини.Първите четири процедури се извършват интензивно по 2 пъти седмично.Останалите процедури се извършват веднъж седмично.Ние ще ви посъветваме от колко процедури се нуждаете.
Какво ще спечелите от тази процедура:

  1. Разбиване на мастните струпвания,които се усещат при допир на кожата;
  2. Намаляване на затлъстяването в коремната област и видима промяна във ввизията на корем,кръст,паласки;
  3. Редуциране на целулита;
  4. Освобождаване на задържани течности и токсини в тялото;
  5. Стягане и повдигане на провисналата кожа;
  6. Намаляване на 1 размер дрехи,при клиенти с по-големи мастни натрупвания в областа на краката,дупето и ханша;
  7. По- добра визия на вашето тяло;
  8. Лимфодренаж на цялото тяло;

Необходимият брой процедури зависи от мастните натрупвания на клиента. Обикновено препоръчваме 6,10 или 20 процедури,като най-често започваме с 6 процедури,след което на базата на постигнатите резултати ,решаваме дали да продължим.Ние водим архив от снимки на всеки клиент от типа ,,преди,, и ,, след,, ,като по този начин показваме видимите резултати при всеки един.
Важно е да отбележим ,че прилагането на процедурите не води до намаляване на теглото,освен в случеите в които тези процедури са съпроводени с тренировки и режим.Тогава резултатите са финоменални.


ЦЕНИ
антицелулитни процедури

Цяло тяло – 90 мин. 100 лв.
Цяло тяло – 60 мин. 70 лв.
Крака и седалище – 45 мин. 55 лв.
Топ услуги

Studio Taormina

Цени

Studio Taormina