Лазерна епилация коремна линия мъже

Лазерна епилация коремна линия мъже

Лазерна епилация коремна линия мъже

Лазерна епилация коремна линия мъже град София

Кола-маска, самобръсначка, кремове и епилатори – пробвали сте всичко това, нали? И след всяка от тези процедури скоро отново се сблъсквате с нежеланото окосмяване. Ако е така, лазерната епилация е решението за вас, защото тя превъзхожда значително стандартните методи. В сравнение с кола-маската, лазерната епилация е свързана с по-малко дискомфорт, а нежеланите странични ефекти са значително по-малко, отколкото при обезкосмяването със самобръсначка. Освен това лазерната епилация крие много по-малко рискове за кожата от другите методи за обезкосмяване, а това я прави категоричен фаворит в грижата за кожата.

Защо да изберем лазерна епилация

Лазерната епилация за мъже и жени, ви осигурява, безболезнено обезкосмяване,дълготрайно гладка и нежна кожа,липса на алергични реакции, намалена стимулация на растежа на космите,премахват се т.нар. „обърнати косми”, подобрява се състоянието при проблеми с фоликула, пъпки и т.н

Лазерната епилация е тип обезкосмяване, което, както името показва, използва лазер за отстраняване на космите. С този метод се постигат перманентни резултати. За разлика от останалите начини на премахване на нежеланото окосмяване по лицето и тялото, процедурите с лазер имат траен и необратим ефект.

Търсите ли по-добро решение за премахване на нежеланите косми? Предлагаме безопасна, комфортна, ефективна и трайна лазерна епилация. Всъщност това е всичко, което ние правим.

Виж още